Vakbekwame allround montagemedewerker

Volger Konstruktie b.v. is een modern metaalbedrijf (VCA gecertificeerd) in De Rijp, waar in een goed uitgeruste werkplaats staalconstructiewerk wordt uitgevoerd, van reparatiewerkzaamheden, onderdelen voor machinebouw, trappen, hekwerken tot complete staalconstructies voor bedrijfspanden.

Volger Konstruktie levert maatwerk en unieke producten voor de bouw, infra en interieurbouw. Daardoor is het werken bij ons niet eentonig en altijd uitdagend.

Ter versterking van ons team komen we graag in contact met een ervaren en vakbekwame montagemedewerker.

Als montagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het monteren van metaalconstructies op locatie. Je werkt samen in een klein team en je hebt een goed technisch inzicht om op een juiste en nette manier het montagewerk uit te voeren. Ook las- en snijwerkzaamheden ter plaatste kunnen hierbij aan de orde komen. Je krijgt veel vrijheid om zelfstandig aan het werk te gaan en je werk is heel afwisselend. Hiernaast kun je soms worden ingezet in onze werkplaats om constructiewerkzaamheden te verrichten, zoals lassen, boren, slijpen, ponsen en zetten.


Functieprofiel:

– aantoonbare ervaring in soortgelijke functie

– diploma technische MBO-opleiding min. niveau 2/3

– enthousiaste persoonlijkheid die kan samenwerken in een klein team

– flexibele en een praktische en oplossingsgerichte instelling

– goed tekeningen kunnen lezen

– in bezit van rijbewijs B/E en (VOL)VCA-diploma


Voor meer informatie kun je telefonische terecht bij José van Beusekom op 0299 – 674449.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar administratie@volger.nl ter attentie van José van Beusekom.